Laagste prijsgarantie!
Voor 19:30 uur besteld, vandaag verstuurd
Voor 19:30 uur besteld, vandaag verstuurd

Privacyverklaring Kaartenhuis

Inleiding

Respect voor de privacy van onze klanten en een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens is een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Kaartenhuis. Wij willen transparant zijn over de wijze waarop wij, als verwerkingsverantwoordelijke, omgaan met de verwerking van persoonsgegevens van onze klanten en bezoekers van onze website (hierna ook: “je”, “jij” of “jou”). In deze privacyverklaring lichten we dit verder toe, waarbij voorop staat dat we de wettelijke privacyregels, zoals de ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)’ en andere toepasselijke wet- en regelgeving naleven. Daarnaast leggen we uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. We raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites of diensten van derden, waaronder hyperlinks naar websites van anderen dan Kaartenhuis en social media buttons. Kaartenhuis is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid en het gebruik van cookies op die websites en social media platforms.

Gebruik van persoonsgegevens

Via onze website worden persoonsgegevens verwerkt, die zowel direct als indirect herleidbaar kunnen zijn tot personen (al dan niet door de gebruiker ter beschikking gesteld). Een zorgvuldige omgang met deze persoonsgegevens is van groot belang. Deze worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de toepasselijke wet- en regelgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:
Bij het gebruiken van onze website verkrijgen wij bepaalde gegevens van jou. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Met het oog op de later in deze privacyverklaring genoemde belangen, verwerken wij de volgende gegevens: Naam, telefoonnummer, factuuradres, e-mailadres, IP-adres, communicatievoorkeur.

Rechtmatigheid van verwerking

Wij kunnen persoonsgegevens verwerken op basis van een van de volgende wettelijk vastgelegde punten:
De verwerking van persoonsgegevens door Kaartenhuis heeft een aantal doelen:
Om onze website en diensten te optimaliseren, verzamelen en gebruiken we verder statistische gegevens. Ook gebruiken wij transactiegegevens om misbruik te voorkomen.
We gebruiken de door ons verkregen persoonsgegevens uitsluitend voor marketingdoeleinden. Stel je geen prijs op onze (direct) marketing, dan kan je dit kosteloos en gemakkelijk aangeven door middel van de link ‘afmelden’ in de mailings die je van ons ontvangt.

Bewaartermijnen

De eerder beschreven persoonsgegevens worden door ons bewaard voor zo lang als nodig om jouw bestelling(en) af te ronden en/of andere beschreven doeleinden te vervullen. Daarna bewaren wij jouw gegevens, overeenkomstig met de richtlijn van de overheid, maximaal twee jaar voor statistische doeleinden. De gegevens worden na deze twee jaar verwijderd, tenzij de fiscale bewaarplicht ons oplegt sommige van die gegevens zeven jaar te bewaren (onder andere naam-, order- en betaalgegevens).

Gegevens inzien en verwijderen

Je kunt ons vragen om jouw persoonsgegevens te wijzigen of verwijderen. Daarnaast kun je bij ons een gegevensexport opvragen met daarin je persoonsgegevens die wij met jouw toestemming of in het kader van de uitvoering van deze overeenkomst gebruiken. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je vragen om je te identificeren.

Verstrekking aan derden

Wij kunnen jouw gegevens doorgeven aan onze partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst, zoals bijvoorbeeld:
In dit kader delen wij persoonsgegevens met de volgende partijen:

Cookies

Wil je meer informatie over onze cookies? Ga dan naar de uitgebreide cookie verklaring.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Dit gebeurt volgens de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens. We hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Het is Google bijvoorbeeld niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren (hashen).

Beveiliging

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om vernietiging, verlies, wijziging, ongeoorloofde verstrekking van of ongeoorloofde toegang tot persoonsgegevens te voorkomen en te beperken.

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. We raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat je van deze websites gebruikmaakt.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. We adviseren je dan ook om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactformulier

Wij bieden via onze website de mogelijkheid om vragen te stellen via een contactformulier, waarbij je gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen. De gegevens die je ons toestuurt worden bewaard zolang als nodig is om jouw vraag volledig te beantwoorden en af te handelen.

Naam en contactgegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen rondom inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) je persoonsgegevens kun je altijd contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.
Kaartenhuis Internet Services B.V.
t.a.v. afdeling Finance & Legal
Laarderhoogtweg 20, 1101 EA Amsterdam
Telefoonnummer: +31(0)20-5606581
E-mailadres: privacy@Kaartenhuis.nl
MIJN GEGEVENS INZIEN

Privacyverklaring Kaartenhuis

Inleiding

Respect voor de privacy van onze klanten en een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens is een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van Kaartenhuis. Wij willen transparant zijn over de wijze waarop wij, als verwerkingsverantwoordelijke, omgaan met de verwerking van persoonsgegevens van onze klanten en bezoekers van onze website (hierna ook: “je”, “jij” of “jou”). In deze privacyverklaring lichten we dit verder toe, waarbij voorop staat dat we de wettelijke privacyregels, zoals de ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)’ en andere toepasselijke wet- en regelgeving naleven. Daarnaast leggen we uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. We raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites of diensten van derden, waaronder hyperlinks naar websites van anderen dan Kaartenhuis en social media buttons. Kaartenhuis is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid en het gebruik van cookies op die websites en social media platforms.

Gebruik van persoonsgegevens

Via onze website worden persoonsgegevens verwerkt, die zowel direct als indirect herleidbaar kunnen zijn tot personen (al dan niet door de gebruiker ter beschikking gesteld). Een zorgvuldige omgang met deze persoonsgegevens is van groot belang. Deze worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de toepasselijke wet- en regelgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:
Bij het gebruiken van onze website verkrijgen wij bepaalde gegevens van jou. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Met het oog op de later in deze privacyverklaring genoemde belangen, verwerken wij de volgende gegevens: Naam, telefoonnummer, factuuradres, e-mailadres, IP-adres, communicatievoorkeur.

Rechtmatigheid van verwerking

Wij kunnen persoonsgegevens verwerken op basis van een van de volgende wettelijk vastgelegde punten:
De verwerking van persoonsgegevens door Kaartenhuis heeft een aantal doelen:
Om onze website en diensten te optimaliseren, verzamelen en gebruiken we verder statistische gegevens. Ook gebruiken wij transactiegegevens om misbruik te voorkomen.
We gebruiken de door ons verkregen persoonsgegevens uitsluitend voor marketingdoeleinden. Stel je geen prijs op onze (direct) marketing, dan kan je dit kosteloos en gemakkelijk aangeven door middel van de link ‘afmelden’ in de mailings die je van ons ontvangt.

Bewaartermijnen

De eerder beschreven persoonsgegevens worden door ons bewaard voor zo lang als nodig om jouw bestelling(en) af te ronden en/of andere beschreven doeleinden te vervullen. Daarna bewaren wij jouw gegevens, overeenkomstig met de richtlijn van de overheid, maximaal twee jaar voor statistische doeleinden. De gegevens worden na deze twee jaar verwijderd, tenzij de fiscale bewaarplicht ons oplegt sommige van die gegevens zeven jaar te bewaren (onder andere naam-, order- en betaalgegevens).

Gegevens inzien en verwijderen

Je kunt ons vragen om jouw persoonsgegevens te wijzigen of verwijderen. Daarnaast kun je bij ons een gegevensexport opvragen met daarin je persoonsgegevens die wij met jouw toestemming of in het kader van de uitvoering van deze overeenkomst gebruiken. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je vragen om je te identificeren.

Verstrekking aan derden

Wij kunnen jouw gegevens doorgeven aan onze partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst, zoals bijvoorbeeld:
In dit kader delen wij persoonsgegevens met de volgende partijen:

Cookies

Wil je meer informatie over onze cookies? Ga dan naar de uitgebreide cookie verklaring.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Dit gebeurt volgens de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens. We hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Het is Google bijvoorbeeld niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren (hashen).

Beveiliging

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om vernietiging, verlies, wijziging, ongeoorloofde verstrekking van of ongeoorloofde toegang tot persoonsgegevens te voorkomen en te beperken.

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. We raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat je van deze websites gebruikmaakt.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. We adviseren je dan ook om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactformulier

Wij bieden via onze website de mogelijkheid om vragen te stellen via een contactformulier, waarbij je gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen. De gegevens die je ons toestuurt worden bewaard zolang als nodig is om jouw vraag volledig te beantwoorden en af te handelen.

Naam en contactgegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen rondom inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) je persoonsgegevens kun je altijd contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.
Kaartenhuis Internet Services B.V.
t.a.v. afdeling Finance & Legal
Laarderhoogtweg 20, 1101 EA Amsterdam
Telefoonnummer: +31(0)20-5606581
E-mailadres: privacy@Kaartenhuis.nl
MIJN GEGEVENS INZIEN
Wij maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Zo maken we onze website gebruiksvriendelijker én verrassender. Kijk hier voor meer informatie. Door akkoord te gaan geef je toestemming voor het plaatsen van analytische en marketing cookies waarmee wij onze website kunnen verbeteren op basis van bezoekersgedrag en advertenties aanpassen aan jouw voorkeuren.