AL 10 JAAR ALLE KAARTEN
ONDER ÉÉN DAK!

HANDLEIDING E-CARD VERSTUREN

De e-card bestaat uit de volgende onderdelen: afbeelding, muziek, tekst, adressen en versturen.

Ieder onderdeel is eenvoudig in te vullen door op de betreffende knop te klikken.

AFBEELDING

Hier zie je de afbeelding die je hebt gekozen. Wil je toch een andere afbeelding gebruiken? Selecteer dan links de gewenste rubriek of zoek via de handige zoekmachine.

MUZIEK

Als je geen muziek of ander muziek wilt meesturen, dan kun je dit onderdeel overslaan en het de tekst selecteren.

Links bovenaan op het scherm kun je zoeken op artiest of titel. Daaronder kun je snel een rubriek selecteren.

Nadat je muziek of muziek hebt geselecteerd keer je terug bij je e-card. Je kunt dan een ander muziek selecteren of doorgaan naar het volgende onderdeel.

Muziek en geluiden waar geen rechten op zitten zijn gratis te versturen. Voor nieuwe muziek van bekende artiesten moeten wij auteursrechten afdragen. Daardoor kunnen we dat niet gratis aanbieden.

Als je per verstuurde e-card betaalt dan kost dat 1,30 euro per stuk. Voor 5,95 euro kun je je inschrijven voor Kaartenhuis extra. Je kunt dan een jaar lang vrijwel onbeperkt muziek meesturen (max. 100) en krijgt dan van ons nog meer extra mogelijkheden.

TEKST

Als je op tekst invoeren klikt kom je in een nieuw scherm met een geavanceerde tekstverwerker. Hier kun je je tekst invoeren.

De tekstverwerker biedt een aantal standaardmogelijkheden. In de balk direct boven je tekst staan de verschillende opties. Als je met je muis naar een optie wijst verschijnt een korte omschrijving.

Je kunt lettertype en -formaat instellen, de kleuren bepalen, centreren en inspringen. Ook kun je een link naar een andere website (URL) invoegen, door eerst een stuk tekst te te selecteren en dan op het wereldbolletje te klikken. Tenslotte kun je ook nog een Smiley invoegen, waarmee je bijvoorbeeld je stemming kunt aangeven. Experimenteer gerust!

ADRESSEN

Als je een login hebt voor 'mijn Kaartenhuis' (Kaartenhuis adresboek), dan kun je het beste eerst inloggen. Vul rechts bovenaan je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op inloggen. Je komt dan direct terug bij je e-card en links op het scherm verschijnen je contactpersonen. Je kunt de contactpersonen snel en gemakkelijk toevoegen aan de geadresseerden door er op te klikken.

Heb je geen login voor 'mijn Kaartenhuis'? Vul dan eerst je eigen naam en e-mailadres in en daarna naam en e-mailadres van de geadresseerde(n).

Heb je per ongeluk een verkeerd adres ingevuld? Selecteer dan het adres in de adreslijst en verwijder of verander het adres.

VERSTUREN

Als je denkt dat je e-card klaar is kun je op versturen klikken. Je kaart wordt dan verstuurd. Als je e-card nog niet compleet is dan krijg je bij het versturen een pop up te zien die duidelijk aangeeft wat je nog moet invullen. Doe dit eerst alvorens de e-card verstuurd kan worden.

Copyright © 1998-2016 Kaartenhuis