Laagste prijsgarantie!
Voor 19:30 uur besteld, vandaag verstuurd
Voor 19:30 uur besteld, vandaag verstuurd

Privacy Regelement

Inleiding

Kaartenhuis (hierna ook: “wij” of “ons”) streeft er naar producten en diensten van een hoge kwaliteit te leveren, waarbij betrouwbaarheid een belangrijke factor is. Respect voor de privacy van onze klanten en een zorgvuldige omgang met de persoonsgegevens is een belangrijk onderdeel van de betrouwbaarheid van onze onderneming. Daarom willen wij transparant zijn over de wijze waarop wij, als verantwoordelijke, omgaan met de verwerking van persoonsgegevens van onze klanten (zowel Consumenten als Zakelijke Klanten) en bezoekers van onze website (hierna ook: “je”, “jij” of “jou”). In dit Privacy Reglement wordt dit nader toegelicht, waarbij voorop staat dat Kaartenhuis de wettelijke privacyregels, zoals de ‘Wet bescherming persoonsgegevens’ en de ‘Telecommunicatiewet’ zal naleven. Dit Privacy Reglement is niet van toepassing op websites of diensten van derden.

Naam en contactgegevens

Kaartenhuis Internet Services B.V.
Laarderhoogtweg 20
1101 EA Amsterdam
E-mailadres: info@kaartenhuis.nl

Producten

Kaartenhuis biedt de mogelijkheid om online gepersonaliseerde (wens)kaarten te (laten) maken met een persoonlijke boodschap en deze bij jezelf te laten bezorgen. Adressering vindt plaats door invulling van het bezorgadres.

Verwerken van persoonsgegevens

In het kader van onze dienstverlening kunnen wij, zowel direct als indirect, (al dan niet door de gebruiker ter beschikking gestelde) persoonsgegevens verzamelen en vastleggen.
Onder deze persoonsgegevens vallen onder meer de contactgegevens van de afzender, de contactgegevens van de geadresseerde, het e-mailadres van de afzender, de rekening/creditcard gegevens van de afzender, het IP-adres van de gebruiker en/of foto’s welke door onze klanten worden geupload en/of gebruikt. Wij zullen niet meer persoonsgegevens verzamelen dan redelijkerwijs nodig is om producten te maken en diensten uit te kunnen voeren en/of voor de hier beschreven doeleinden. Bovendien zullen wij de persoonsgegevens niet langer bewaren in een vorm die het mogelijk maakt de betrokkene te identificeren, dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor zij worden verzameld of vervolgens worden verwerkt. Voor de afhandeling van het betalingsverkeer werken wij samen met diverse ‘payment service providers’ (PSP). Deze PSP’s verwerken ook persoonsgegevens, waarvoor zij zelf verantwoordelijk zijn. Op verzoek kunnen wij een overzicht van deze PSP’s verschaffen.
Ter optimalisatie van de websites en diensten van Kaartenhuis worden verder statistische gegevens verzameld en gebruikt.
Tevens gebruiken wij transactiegegevens om misbruik te voorkomen. Wij gebruiken de door ons verkregen persoonsgegevens uitsluitend met toestemming voor marketingdoeleinden. Indien je geen prijs op stelt op (direct) marketing, kan je dit kosteloos en gemakkelijk aangeven door middel van de link ‘uitschrijven’ of ‘afmelden’ in de mailings die je van ons ontvangt.

Cookies

Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine bestanden die voorkeuren tijdens het surfen onthouden en opslaan op de computer van de gebruiker. Cookies hebben twee functies. Enerzijds helpen ze de gebruiker bij het surfen door inlognamen, wachtwoorden en (taal-)voorkeuren te onthouden. Anderzijds zijn er cookies die de websites die een gebruiker bezoekt, registreren en zo een inschatting kunnen maken van de interesses van die gebruiker. Cookies bevatten geen persoonsgegevens van de gebruiker. Ze onthouden enkel de voorkeuren en interesses op basis van het surfgedrag van de gebruiker.
Het gebruik van cookies kan worden uitgezet via de browserinstellingen. In dat geval moeten instellingen zoals wachtwoorden en inlognamen steeds opnieuw worden ingetypt. Het vorenstaande is alleen van toepassing op de eigen cookies van Kaartenhuis.

Verstrekking gegevens aan derden

Beveiliging

Kaartenhuis zal organisatorische en technische maatregelen treffen ter beveiliging van de persoonsgegevens en om misbruik, verlies of wijziging daarvan te voorkomen. De beveiliging van de betaalschermen en het afrekenen van Kaartenhuis producten wordt voortdurend geoptimaliseerd. De beveiliging werkt via de zogenoemde Secure Socket Layer (SSL) technologie. Het verstrekken van onjuiste (betaal-)informatie is strafbaar. Misbruik van de Kaartenhuis website en betaalmethoden wordt gemeld aan de betreffende autoriteiten, alsmede, indien relevant, aan het Bureau Krediet Registratie te Tiel.

Wijziging of verwijdering van gegevens

Indien je inzage, wijziging, aanvulling of verwijdering wenst van je persoonsgegevens kan je een schriftelijk verzoek richten naar bovenvermeld adres waarop wij binnen vier weken na ontvangst zullen reageren. In het kader van een inzageverzoek zullen wij maximaal de wettelijke kostenvergoeding per verzoek in rekening brengen. De termijn van vier weken vangt aan op het moment van ontvangst van de betaling van voornoemd bedrag.
Indien je vragen, opmerkingen of klachten hebt over de verwerking en/of bescherming van je persoonsgegevens door Kaartenhuis kun je contact met ons opnemen via bovenstaande contactgegevens.

Wijzigingen van het Privacy Reglement

Wij behouden ons het recht voor om dit Privacy Reglement aan te passen om de conformiteit met de geldende en toepasselijke wet- en regelgeving te waarborgen. Het verdient daarom aanbeveling om dit Privacy Reglement regelmatig te raadplegen zodat je hoogte bent van deze wijzigingen.

Privacy Regelement

Inleiding

Kaartenhuis (hierna ook: “wij” of “ons”) streeft er naar producten en diensten van een hoge kwaliteit te leveren, waarbij betrouwbaarheid een belangrijke factor is. Respect voor de privacy van onze klanten en een zorgvuldige omgang met de persoonsgegevens is een belangrijk onderdeel van de betrouwbaarheid van onze onderneming. Daarom willen wij transparant zijn over de wijze waarop wij, als verantwoordelijke, omgaan met de verwerking van persoonsgegevens van onze klanten (zowel Consumenten als Zakelijke Klanten) en bezoekers van onze website (hierna ook: “je”, “jij” of “jou”). In dit Privacy Reglement wordt dit nader toegelicht, waarbij voorop staat dat Kaartenhuis de wettelijke privacyregels, zoals de ‘Wet bescherming persoonsgegevens’ en de ‘Telecommunicatiewet’ zal naleven. Dit Privacy Reglement is niet van toepassing op websites of diensten van derden.

Naam en contactgegevens

Kaartenhuis Internet Services B.V.
Laarderhoogtweg 20
1101 EA Amsterdam
E-mailadres: info@kaartenhuis.nl

Producten

Kaartenhuis biedt de mogelijkheid om online gepersonaliseerde (wens)kaarten te (laten) maken met een persoonlijke boodschap en deze bij jezelf te laten bezorgen. Adressering vindt plaats door invulling van het bezorgadres.

Verwerken van persoonsgegevens

In het kader van onze dienstverlening kunnen wij, zowel direct als indirect, (al dan niet door de gebruiker ter beschikking gestelde) persoonsgegevens verzamelen en vastleggen.
Onder deze persoonsgegevens vallen onder meer de contactgegevens van de afzender, de contactgegevens van de geadresseerde, het e-mailadres van de afzender, de rekening/creditcard gegevens van de afzender, het IP-adres van de gebruiker en/of foto’s welke door onze klanten worden geupload en/of gebruikt. Wij zullen niet meer persoonsgegevens verzamelen dan redelijkerwijs nodig is om producten te maken en diensten uit te kunnen voeren en/of voor de hier beschreven doeleinden. Bovendien zullen wij de persoonsgegevens niet langer bewaren in een vorm die het mogelijk maakt de betrokkene te identificeren, dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor zij worden verzameld of vervolgens worden verwerkt. Voor de afhandeling van het betalingsverkeer werken wij samen met diverse ‘payment service providers’ (PSP). Deze PSP’s verwerken ook persoonsgegevens, waarvoor zij zelf verantwoordelijk zijn. Op verzoek kunnen wij een overzicht van deze PSP’s verschaffen.
Ter optimalisatie van de websites en diensten van Kaartenhuis worden verder statistische gegevens verzameld en gebruikt.
Tevens gebruiken wij transactiegegevens om misbruik te voorkomen. Wij gebruiken de door ons verkregen persoonsgegevens uitsluitend met toestemming voor marketingdoeleinden. Indien je geen prijs op stelt op (direct) marketing, kan je dit kosteloos en gemakkelijk aangeven door middel van de link ‘uitschrijven’ of ‘afmelden’ in de mailings die je van ons ontvangt.

Cookies

Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine bestanden die voorkeuren tijdens het surfen onthouden en opslaan op de computer van de gebruiker. Cookies hebben twee functies. Enerzijds helpen ze de gebruiker bij het surfen door inlognamen, wachtwoorden en (taal-)voorkeuren te onthouden. Anderzijds zijn er cookies die de websites die een gebruiker bezoekt, registreren en zo een inschatting kunnen maken van de interesses van die gebruiker. Cookies bevatten geen persoonsgegevens van de gebruiker. Ze onthouden enkel de voorkeuren en interesses op basis van het surfgedrag van de gebruiker.
Het gebruik van cookies kan worden uitgezet via de browserinstellingen. In dat geval moeten instellingen zoals wachtwoorden en inlognamen steeds opnieuw worden ingetypt. Het vorenstaande is alleen van toepassing op de eigen cookies van Kaartenhuis.

Verstrekking gegevens aan derden

Beveiliging

Kaartenhuis zal organisatorische en technische maatregelen treffen ter beveiliging van de persoonsgegevens en om misbruik, verlies of wijziging daarvan te voorkomen. De beveiliging van de betaalschermen en het afrekenen van Kaartenhuis producten wordt voortdurend geoptimaliseerd. De beveiliging werkt via de zogenoemde Secure Socket Layer (SSL) technologie. Het verstrekken van onjuiste (betaal-)informatie is strafbaar. Misbruik van de Kaartenhuis website en betaalmethoden wordt gemeld aan de betreffende autoriteiten, alsmede, indien relevant, aan het Bureau Krediet Registratie te Tiel.

Wijziging of verwijdering van gegevens

Indien je inzage, wijziging, aanvulling of verwijdering wenst van je persoonsgegevens kan je een schriftelijk verzoek richten naar bovenvermeld adres waarop wij binnen vier weken na ontvangst zullen reageren. In het kader van een inzageverzoek zullen wij maximaal de wettelijke kostenvergoeding per verzoek in rekening brengen. De termijn van vier weken vangt aan op het moment van ontvangst van de betaling van voornoemd bedrag.
Indien je vragen, opmerkingen of klachten hebt over de verwerking en/of bescherming van je persoonsgegevens door Kaartenhuis kun je contact met ons opnemen via bovenstaande contactgegevens.

Wijzigingen van het Privacy Reglement

Wij behouden ons het recht voor om dit Privacy Reglement aan te passen om de conformiteit met de geldende en toepasselijke wet- en regelgeving te waarborgen. Het verdient daarom aanbeveling om dit Privacy Reglement regelmatig te raadplegen zodat je hoogte bent van deze wijzigingen.
Kaartenhuis maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies. Kaartenhuis gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) om het bestellen van kaarten op Kaartenhuis nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookie verzamelen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website. Zo kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesse. Door verder te klikken op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Akkoord