Iemand jarig? Zo maak je een mooie en complete uitnodiging voor het verjaardagsfeest

Ben jij bijna jarig, of organiseer jij een surpriseparty voor iemand in jouw omgeving? Gefeliciteerd! Als er iemand jarig is, is de kans groot dat er een leuk verjaardagsfeest aan komt. De uitnodigingen voor het verjaardagsfeest maak je makkelijk en snel samen met je vrienden van Kaartenhuis. Het maken van een leuke uitnodiging is eigenlijk al het begin van de pret rondom het verjaardagsfeest. Hoe begin je met het maken van de uitnodiging? Je vraagt jezelf: wat voor uitnodiging wil ik maken?

Wat voor uitnodiging voor het verjaardagsfeest ga jij maken?

Er zijn natuurlijk een hoop designs waarmee je met weinig eigen inspiratie en inspanning een hele leuke kaart kan maken. Deze designs hebben al een mooi design en een hippe print op de kaart om de details neer te zetten. Bij sommige van deze designs kan je ook je eigen foto kwijt, waarmee je de uitnodiging extra persoonlijk maakt!

Aan de andere kant zijn er ook mensen die vinden het leuk om helemaal een eigen kaart in elkaar te zetten. Die blokken een paar uur uit hun schema om eens even goed met een kop koffie of thee een super uitnodiging in elkaar te knutselen. Eigen foto’s, eigen lettertype en eigen indeling, alles! Dat is natuurlijk hartstikke leuk. Ben jij iemand die uren bezig is om een kaart in elkaar te zetten? Super! Vergeet je op de uitnodiging niet de datum, het adres, de tijd en eventueel een cadeautip te vermelden?

Je verjaardagsfeest uitnodiging ziet er goed uit en alle nodige informatie staat erop? Helemaal goed, dan kan je de uitnodigingen gaan bestellen. Hier zijn nog een paar tips & tricks om ervoor te zorgen dat alles helemaal goed gaat!

Hoe kan ik de uitnodigingen zo snel mogelijk bij de ontvangers krijgen?
  • Eerst kies je één van de vele uitnodigingen op de website, of ga je voor een lege uitnodiging kaart die je helemaal zelf kunt invullen
  • Maak de uitnodiging naar wens met je eigen tekst, foto’s, versieringen en emoji’s
  • Bedenk je of je de kaarten al gelijk naar de ontvangers wilt versturen, of dat je deze liever eerst zelf in ontvangst neemt om ze dan vervolgens zelf op de bus te doen
  • Kies het aantal uitnodigingen dat je wilt versturen, en geef aan of je hier eventueel ook postzegels bij wilt bestellen
  • Vul je adres (of adressen van de ontvangers) in en je bent klaar

Het maakt niet uit of je een design vanaf niks hebt opgebouwd, of dat je hebt gekozen voor een mooie template die je zelf hebt ingevuld – het resultaat is hetgeen wat telt. Veel plezier met het versturen van de uitnodigingen en met het verjaardagsfeestje!