Een verhuisbericht maken was nog nooit zo gemakkelijk

Maak je eigen verhuisbericht!

Ga je verhuizen, of ben je net verhuisd? Dat moeten je vrienden en familie natuurlijk weten! En hoe kan je hen dat beter laten weten dan met een mooie kaart met daarop een verhuisbericht? Plaats een foto van je nieuwe huis met je nieuwe adres op de kaart en breng je vrienden en familie op een originele manier op de hoogte van jouw of jullie nieuwe adres. Je nieuwe adres doorgeven was nog nooit zo gemakkelijk.

Een verhuisbericht maken is zo gepiept

Je kunt natuurlijk ook iedereen afbellen, of een saaie mail sturen… Maar tegenwoordig is het zo eenvoudig om een kaartje te maken dat dat binnen een paar seconden gepiept is! En daarnaast is een verhuisbericht per post ook nog een stuk persoonlijker. Kaartenhuis heeft heel veel verschillende grappige en leuke verhuiskaarten die je naar eigen wens kunt aanpassen met jouw persoonlijke verhuisbericht. Je kunt er voor kiezen om je eigen verhuiskaart te ontwerpen, een tekstuele kaart te sturen of een kaart met een foto en een tekst. Met de verhuisbericht kaarten van Kaartenhuis kun je alle kanten op. De kaarten kun je vervolgens naar je eigen adres versturen om ze zelf te voorzien van het adres van de ontvanger en ze op de post te doen.

Heerlijk vanuit je luie stoel

Er komen natuurlijk een heleboel dingen kijken bij een verhuizing, maar als je wil dat je vrienden met de housewarming niet voor een dichte deur staan, moeten ze natuurlijk wel je nieuwe adres hebben. Wanneer je een leuke foto van jullie nieuwe woning op de kaart plaatst krijgen ze meteen al een sneak peak van jullie nieuwe paleisje. Of houdt het spannend en laat ze nog even in spanning met een mysterieus verhuisbericht…

Om ervoor te zorgen dat alle instellingen waar je liever geen post van ontvangt (lees: de Belastingdienst) op de hoogte zijn van je adreswijziging moet je je misschien wel bekeren tot het saaie mail en belgedrag. Maar voor je vrienden heb je wel iets mooiers in petto toch? Het voordeel van online je verhuisbericht maken is dat je er de deur niet voor uit hoeft. Je kunt ze maken en bestellen vanuit je luie stoel! Oke, je moet nog wel even naar de brievenbus lopen om ze te posten…..