Tips en inspiratie voor de leukste nieuwjaarskaarten

Inspiratie voor de leukste nieuwjaarswensen

Het is bijna 2018 en daarom tijd voor het sturen van een originele nieuwjaarswens. Iedereen is nog aan het bijkomen van de kerstdagen en jij staat al in de startblokken. Maar wat schrijf je dit jaar op je nieuwjaarskaart? Of heb je inspiratie genoeg maar weet je niet naar wie je je kaartje moet versturen? Wij helpen je een eindje op weg.

Nieuwjaarswensen voor op je kaart

Nieuwjaarskaarten maak je natuurlijk om iemand een gelukkig nieuw jaar toe te wensen. De standaard teksten zijn inmiddels een beetje passé. Hier een drietal leuke inspirationele  teksten voor op jouw nieuwjaarskaart:

  • Ik wens je een knallend einde en een spetterend 2018! Hopelijk begin je het nieuwe jaar zonder kater ;).
  •  Het nieuwe jaar staat weer voor de deur met 365 nieuwe dagen, maak van elke dag iets moois!
  •  The adventure begins….. 2018 is about to start! Make the best of it :).

Dit zijn natuurlijk slechts een paar voorbeelden. Kijk voor inspiratie ook eens tussen de nieuwjaarskaarten van Kaartenhuis. Probeer er dit jaar eens iets anders van te maken dan alle stoffige nieuwjaarswensen die je normaal ontvangt.

Tips voor het schrijven van een nieuwjaarskaart

De beste kaarten hebben een grappige nieuwjaarswens. Schrijf een tekst of een paar regels met een grappige ondertoon. Zo valt jouw boodschap op tussen de anderen. Haal inspiratie uit deze blog, maar laat ook vooral je eigen creativiteit op de vrije loop gaan. Het belangrijkste is dat je de ontvanger een glimlach bezorgd. Vind je het lastig om een grappige boodschap te formuleren? Kies dan voor een grappige kaart en je bent er al! De boodschap kan je dan prima een beetje neutraal houden. Er is altijd wel een nieuwjaarskaart die bij jouw boodschap past.

Naar wie verstuur je een nieuwjaarskaart?

Naar wie niet? Nee oke, een hele terechte vraag. Want misschien heb je een sommige mensen ook al een kerstkaart gestuurd. Het ligt natuurlijk aan de boodschap die je op de kaart zet: maar in principe kan je een nieuwjaarskaart naar al je naasten en beste vrienden sturen. Ook al hebben ze ook al een kerstkaart van je ontvangen. Je kunt mensen alleen maar blij maken met een kaartje, dat herken je zelf vast ook wel. Een kaartje op de deurmat voelt namelijk altijd al een klein cadeautje. Dus naar wie stuur jij dit kleine cadeautje voor 2018….?