Je eigen kerstkaart maken? Aan de slag!

DIY: maak je eigen kerstkaart

Vroeger was je waarschijnlijk de Picasso van de klas wanneer je met crêpe papier en glitters een kerstboom op een papiertje had geplakt. Met groene vingers en glitters in je haar kwam je dan trots thuis met jouw zelf gemaakte kerstkaart. Helaas kom je daar tegenwoordig niet meer zo makkelijk mee weg. Daarnaast heb je daar ongetwijfeld ook helemaal geen tijd meer voor. Gelukkig zijn er vandaag de dag allerlei manieren waarop je gemakkelijk en gratis online je eigen kaart kan maken!

Hoe maak je een kerstkaart?

Met een originele kaart kan je de ontvanger echt verrassen. Je kunt alle kanten op! Laat je creativiteit tot leven komen en kies uit het brede scala aan kerstkaarten templates dat Kaartenhuis biedt. Voeg bijvoorbeeld jouw persoonlijke tekst toe aan een kerstkaart, plaats jouw foto in een kaart met een speciaal kerst template of maak een compleet eigen en unieke kaart. In nog geen 5 minuten tijd maak je snel en gemakkelijk de meest originele kerstkaarten. En het grootste voordeel aan online kerstkaarten maken: je zit niet onder de glitters, het is super simpel én gratis!

Hoe het in zijn werk gaat

We snappen dat je inmiddels staat te springen om aan de slag te gaan, maar voordat je begint leggen we je eerst even uit hoe je het best te werk kunt gaan. Kies een kerstkaart die jij mooi vindt uit de brede collectie kerstkaarten van Kaartenhuis. Ga je voor een kerstkaart met foto of voor een kerstkaart met tekst? Wanneer je op de gewenste kaart klikt kun je één of meerdere foto’s en/of een tekst toevoegen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Ben je tevreden met het resultaat? Ga dan naar de volgende stap. Wil je de kerstkaarten het liefst met de hand schrijven? Laat het veld op de achterkant dan leeg. Wil je naar iedereen dezelfde kerstwens sturen? Schrijf hier dan de gewenste tekst. TIP: wil je wel graag een persoonlijke aanhef maar op elke kaart dezelfde kerstwens? Laat dan het veld achter ‘Lieve’, ‘Beste’ of ‘Geachte’ leeg om daar later met de hand de naam of nam
en van de ontvanger(s) op te schrijven.

De kerst op de taart, ehhh de kers op de kaart, ehh oke what ever

Wanneer je jouw kunstwerk hebt afgerond kun je aangeven hoeveel van deze prachtexemplaren je wilt ontvangen. De kaarten worden als pakketje naar jouw adres gestuurd, zodat jij de juiste adressen op de kaarten kunt schrijven en ze vervolgens op de post kunt doen. Bij de laatste stap van de bestelling kun velletjes postzegels aan je bestelling toevoegen, super handig! En het mooie is, omdat het bijna Kerst is geven wij je een beetje korting op je postzegels. Deze zijn in plaats van €0,78 in de decembermaand €0,73. Laat je inspiratie op de vrije loop en ga snel aan de slag met het maken van een kerstkaart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *