Inspiratie voor het maken van een té gekke kerstkaart

Steel de show met een té gekke kerstkaart

Dit jaar gaan we het helemaal anders doen. Wij maken onze handen niet meer vuil aan saaie of verouderde kerstkaarten. Dit jaar willen we opvallen! En dan hebben we het niet over toeters en bellen bij je kaart, maar over originele kerstkaarten met een gave tekst. Je wil je eigen kerstkaart toch wel kunnen herkennen wanneer je bij vrienden op bezoek bent. Wij zullen je leren hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw kerstkaart niet wegkwijnt maar de show steelt tussen alle andere (saaie) kerstkaarten. Met de brede collectie kaarten van Kaartenhuis kan je alle kanten op!

Een aantal ideeën om je op weg te helpen

Met een gekke of hippe kerstkaart ben je helemaal klaar voor 2018. Ga dit jaar bijvoorbeeld voor een gekke kerstkaart waarmee je de ontvanger aan het lachen maakt. Je kunt een kerstkaart bijzonder maken door een grappige of originele tekst op de kaart te schrijven. Onze favoriet is de fotokaart met een gekke foto. Wist je dat fotokaarten de afgelopen jaren steeds populairder worden? Wij snappen wel waarom. Voeg bijvoorbeeld een foto van de zomervakantie toe, in plaats van een foto op de piste. Of trek een gek verkleedpak aan op de foto. Hijs jezelf in een kerstmannenpak of tover jezelf om in een rendier. Zo’n kaart is misschien minder geschikt voor je opa & oma, maar je vrienden kunnen er vast en zeker om lachen.

Of doe het even helemaal anders

Een kerstkaart kun je zo apart maken als je zelf wilt. Ga bijvoorbeeld voor een kaart met een  strak design met felle kleuren of voor een meer minimalistisch design. Wanneer je je eigen kerstkaart maakt wordt hij sowieso uniek. Vermijd dit keer de standaard teksten en wees origineel. Tegenwoordig is het helemaal hip om een Engelse kerstwens op de kaart te zetten. Zo zorg je er in elk geval voor dat je internationale vrienden je kaart ook kunnen lezen. De persoonlijke kerstwens kun je vervolgens aan de binnenkant van de kaart kwijt.

En dan nog de tekst

Wanneer je een mooie, gekke, grappige of aparte kerstkaart in elkaar hebt geknutseld is de volgende vraag natuurlijk: wat schrijf je erop? De klassieke kerstwensen zijn misschien een beetje outdated, maar wat zet je dan op dat leuke kerstkaartje? Gelukkig hebben wij daar al voor jou over nagedacht! Alle ideeën met betrekking tot de tekst op jouw kerstkaart lees je in de blog over originele kerstkaarten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *