Een geslaagd kinderfeestje begint met een mooie uitnodiging

Is je kleine bijna jarig en ga je een leuk kinderfeestje organiseren? Gelukkig kunnen wij je helpen met het maken van een kinderfeestje uitnodiging! Wat voor uitnodigingen wil jij voor dit feestje versturen?

Ga je voor een bestaand design met eigen foto, of maak je het design zelf?

Bij Kaartenhuis kan je voor verschillende opties kiezen. Zo hebben we een mooi aanbod van uitnodigingen met eigen foto waar een mooi design op staat met bijvoorbeeld ballonnen, slingers en allemaal andere soorten versiering. Of vind jij het leuker om een geheel eigen design te maken? Bij Kaartenhuis kan het allebei. Heeft je kinderfeestje een thema? Ook voor verschillende thema’s kun je bij ons terecht.

Hoe krijg ik de uitnodiging snel gemaakt?

Wil jij een mooi design maken? Die maak je bij Kaartenhuis in een aantal makkelijke stappen. Lekker snel en makkelijk, zodat je snel door kan naar de rest van je to-do lijstje voor het aankomende kinderfeestje.

  • Bedenk of je een uitnodiging kaart met design wilt, of dat je deze zelf wilt gaan maken
  • Kies je uitnodiging kaart
  • Maak je uitnodigingen compleet met eigen foto’s, tekst en versieringen
  • Kies hoeveel uitnodigingen je wilt versturen, en of je hier ook postzegels bij wilt bestellen
  • Vul je adres in en je bent alweer helemaal klaar!

 Vergeet niet alle informatie in de uitnodiging te vermelden

Welke kaart je ook kiest, je feest begint met een mooie uitnodiging, maar zorg er wel voor dat alle informatie van het kinderfeestje op het kaartje vermeld staat. Anders staan mensen straks op een verkeerd moment voor de deur, of zelfs voor de verkeerde deur 🙂

Vergeet je niet het adres, de datum, begintijd en eventuele cadeautip op de kaart te zetten?

Is alles in orde, dan kan je jouw mooie uitnodigingen bestellen en ben je weer een stapje dichter bij het feestje! Veel plezier!